Tentang Kami

西乔实业

Greenbaby nyaéta perusahaan anu didirikeun taun 2007, kalayan basis produksi 30,000 méter pasagi 'di pabrik dunya- Dongguan, Cina.

Bisnis inti kami kalebet tilu bagian: produk séks modis, produk silikon héjo sareng mikro-motor kalayan fitur inovatif.

Di pabrik kami, aya 400 pagawé, 20 anggota tim R&D, 15 jalma QA, 20 penjualan sareng 15 staf administrasi, kalayan 10 jalur perakitan & pengepakan, 20 mesin silikon, 15 mesin suntikan. 

hiji bengkel mikro-motor otomatis sareng laboratorium misah pikeun tés anu aya hubunganana.

Greenbaby mangrupikeun spesialis anu diwangun ku kamampuan anu hadé pikeun desain, ngadamel sareng ngadistribusikaeun produk séks anu bermutu tinggi sapertos Vibrators, SuckingStimulator, Bullets Vibrating, Wand massagers, Masturbators and Strokers, Dildos, Cock ring, Ben wa Balls, Bondage Products sareng sajabana.

supplier kelas munggaran anu disahkeun ku ISO9001, sadaya produk urang ngalangkungan CE & RoHS kalayan bahan anu ramah lingkungan sapertos bahan-bahan silikon. Dumasar kana kamahéran R & D sareng kamampuan manufaktur, Greenbaby parantos janten mitra strategis kalayan langkung seueur mérek top internasional, kalayan produk anu diékspor ka Amérika, Eropa, sababaraha daérah Asia sareng Afrika.

Tampilan Pabrik

Tim P&P anu kuat pastina konci pikeun kasuksesan urang. Henteu masalah proyék OEM atanapi ODM, Greenbaby parantos akumulasi seueur pangalaman supados konsumén tiasa ngandelkeun kami pasti. Nalika urang ningali deui jalur anu nuju berkembang, seueur perusahaan anu kawéntar masihan kami kasempetan kanggo kerjasama. Ku ngalangkungan kerjasama sareng konsumén anu berharga, sadaya sektor Greenbaby diwanohkeun ka tingkat anu langkung bertahap. Kualitas, Inovasi sareng Kapuasan Pelanggan mangrupikeun Injil pikeun sadayana di Greenbaby. 

Kapabilitas rékayasa sareng program manajemén lengkep kami beroperasi dina budaya cacat minimal sareng pamutahiran kontinyu.

Misi kami nyaéta ngajantenkeun hirup langkung saé.

Misi kami pikeun janten pabrik anu paling penting sareng paling berharga dina industri produk séks.

Kami ngahargaan minat anjeun kana Greenbaby sareng ngabagéakeun patarosan anjeun sareng koméntar. Punten bébas e-mail ka kami iraha waé.