FAQs

FAQjuan
Naha anjeun pabrik atanapi dagang?

Kami mangrupikeun produsen alat kelamin panaratas ti saprak 2007, kalayan situs méter pasagi 30,000 sareng 400 padamel, kalayan bagian silikon anu diproduksi nyalira sareng mikro-motor pikeun kontrol biaya anu langkung saé sareng kontrol kualitas, fokus kana R&D, pangiriman tepat waktu sareng asuransi kualitas ketat.

Naha kuring tiasa kéngingkeun sampéan sateuacan mesen?

Leres, kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun ampir sadaya barang, tapi angkutan barang aya di sisi anjeun. Kaseueuran palanggan énggal urang langkung resep nempatkeun pesen sidang langsung pikeun nguji fungsi sareng eupan balik pamasaran.

Naon waktos pangirimanna?

10-25 dinten saatos konfirmasi pesenan sareng resi setoran, kadang tanggal pangirimanna bakal turun naek dina jumlah pesanan sareng puncak / usum liburan, utamina sateuacan / saatos liburan CNY.

Naha bahan na aman? Aya sertipikat pikeun aranjeunna?

Leres, kami nganggo bahan anu ramah lingkungan sareng kelas silikon kelas médis premium, henteu toksik sareng gratis-phthalate. Kami ngagaduhan sertipikat ISO 9001, RoHS, REACH, MSDS, Prop 65 sareng CE pikeun sadaya produk.

Naon MOQ na?

Normalna, MOQ nyaéta 500 pcs kanggo paket standar sapertos kotak Inggris nétral atanapi kantong poli urang. Pikeun pakét khusus, MOQ nyaéta 1000 pcs sakumaha anu dipénta ku suplai pakét. Kadang-kadang, jumlah sakedik dihandapeun 500 pcs ogé ditampi upami aya bahan anu diisi. Mangga kontak kami pikeun sawala kalayan barang anu dipikahoyong.

Kumaha anjeun ngatur kualitas?

Kami gaduh departemén QA langkung ti 25 padamel, unggal tahapan produk aya dina kadali, kalebet bahan anu asup sareng bagian kualitas kontrol, kontrol kualitas prosés input, kontrol kualitas akhir, kontrol kualitas kaluar.

Naon jaminan anjeun?

Bursa gratis sareng ngajamin deui upami aya masalah kualitas! Sareng anjeun tanggel waler pikeun sadayana pengiriman barang pengiriman barang, Punten ngahubungan kami sateuacan balik deui.

Naon jinis istilah pembayaran anu anjeun tampi?

Paypal, T / T, Western Union, Alibaba dina waktosna aya.

Naha anjeun ngadukung OEM?

Leres kami ngadukung OEM & ODM, kami gaduh bengkel citakan pikeun pamekaran produk énggal gancang. Éta sakitar 25 dinten kanggo barang silikon énggal sareng 35 dinten kanggo barang plastik.

Cara transportasi naon?

Éta tiasa diangkut ku laut, hawa atanapi éksprés (UPS, DHL, TNT, FEDEX, jst). Anjeun tiasa ngatur pangiriman ngalangkungan forwarder anjeun atanapi nyungkeun kami ngatur atas nami kami ngagaduhan agén pengiriman barang jangka panjang kalayan biaya anu saé. Punten mastikeun sareng kami sateuacan nempatkeun pesenan.

Hoyong damel sareng urang?