Anyar Clayderman klitoris stimulator ZK010

Pedaran pondok:

Spésifikasi

Modél No.:ZK010

Bahan: Silikon + ABS

Ukuran: 125 * 49mm

Beurat: 83,8g

Ngecas: USB Rechargeable

Fungsi: nguseup 7-mode

Tahan cai


Detil Produk

ZK010 (1)

Pedaran

• Pangalaman séksual énggal tina stimulan nguseup séri Clayderman.

• Nadi geter ngahasilkeun aliran hawa pikeun ngabandungan sareng ngagoda klitoris, ngabantosan anjeun ngahontal orgasme dina waktos anu singget.

• Desain ergonomis, gampang dibawa sareng fungsi nguseup 7-mode pikeun langkung seueur kasenangan.

• Dijieunna tina silikon tingkat dahareun, henteu bau, lemes keuna sapertos kulit manusa asli.

• Desain jero cai sareng sepi, cocog pikeun kamar mandi, kolam renang, dimana waé di bumi.

• Produkna dikembangkeun kalayan kapinteran, kaéndahan sareng konotasi, anjeun pantes.

Kaunggulan urang:

1. Kalayan pabrik urang nyalira 30,000 méter pasagi, nampung lini produksi 800-1000 jalma sareng lokakarya bébas debu, sareng gaduh téknologi cetak buatan diri.

mis (1)

2. Pangalaman produk séks 14 taun, kalayan sumber anu saé pikeun bahan baku sareng produksi mikro-motor sareng bagian silikon, pikeun kontrol biaya anu langkung saé sareng jaminan kualitas.

mis (2)

3. Pabrik penjualan langsung, salah sahiji pabrik OEM sareng ODM panggedéna di industri produk séks, kalayan langkung ti 1,200 produk kanggo pilihan.

mis (5)

4. Disertifikasi ku ISO9001, sareng lulus sertipikat CE, ROHS & FDA.

mis (3)

5. Miluan seueur pameran domestik sareng internasional kalayan eupan balik anu hadé sareng pangakuan.

mis (4)

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi dagang?

A: Kami pabrik anu mumpuni, kalayan situs méter pasagi 30,000 sareng 400 padamel, kalayan bagian silikon anu diproduksi nyalira sareng mikro-motor pikeun kontrol biaya anu langkung saé sareng kontrol kualitas, fokus kana R&D, pangiriman tepat waktu sareng asuransi kualitas ketat.

 

Q2: Naha kuring tiasa kéngingkeun sampéan sateuacan mesen?

A: Leres, kami tiasa nyayogikeun conto gratis, tapi angkutan barang aya di sisi anjeun. Kaseueuran palanggan énggal urang langkung resep nempatkeun pesen sidang langsung pikeun nguji fungsi sareng eupan balik pamasaran.

 

Q3: Naon waktos pangiriman?

A: 10-25 dinten saatos konfirmasi order sareng resi setoran, kadang tanggal pangirimanna bakal turun naek dina jumlah pesanan.

 

Q4: Naha bahan na aman? Aya sertipikat pikeun aranjeunna?

A: Leres, kami nganggo bahan anu ramah lingkungan sareng kelas silikon kelas médis premium, henteu toksik sareng gratis-phthalate. Kami gaduh sertipikat ISO 9001, RoHS, ngahontal sareng CE pikeun produk.

 

Q5: Kumaha anjeun ngatur kualitas?

A: Kami gaduh departemén kontrol kualitas, unggal tahapan produk aya dina kontrol, kalebet bahan anu asup sareng bagian kualitas kontrol, prosés kontrol kualitas input, kontrol kualitas akhir, kontrol kualitas kaluar.

 

Q6: Naon jaminan anjeun?

A: Bursa gratis sareng ngajamin deui upami aya masalah kualitas! Sareng anjeun tanggel waler pikeun sadayana pengiriman barang pengiriman barang, Punten ngahubungan kami sateuacan balik deui.

 

Q7: Naon jinis istilah pembayaran anu anjeun tampi?

A: Paypal, T / T, Western Union, Alibaba at titingalian sayogi.

 

Q8: Naha anjeun ngadukung OEM?

A: Leres kami ngadukung OEM & ODM, urang gaduh bengkel citakan urang sorangan pikeun pamekaran produk énggal gancang. Éta sakitar 25 dinten kanggo barang silikon énggal sareng 40 dinten kanggo barang plastik. MOQ nyaéta 500p -10,00pcs dumasar kana produk anu béda. Kadang-kadang, jumlah sakedik dihandapeun 500 pcs ogé ditampi upami aya bahan stock.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami