Blog

  • Couple vibrators-3 tips for a couple

    Sababaraha vibrator-3 tips pikeun pasangan

    Sababaraha vibrator ayeuna langkung populer sareng diperyogikeun pisan. Waktos dimana awéwé ngan ukur tiasa ngahibur nyalira sareng anu masihan kabagjaan anu ngageter tungtungna. Upami vibrator klasik kedah ngagentos kejantanan anu kirang dina momen kasenangan, pasangan vibrator ayeuna janten ...
    Maca deui
  • The Perfect Masturbation Positions for classic vibrator

    Posisi Masturbasi Sampurna pikeun vibrator klasik

    Vibrator klasik Greenbaby beuki pikaresepeun di pasar. Henteu ngan ukur saé pikeun ngahubungi seksualitas anjeun sareng karasa kuat sareng seksi, tapi ogé saé pikeun pagelaran anu dipercaya. Mangtaun-taun urang sadar yén sababaraha posisi tiasa dianggo saé, sedengkeun anu sanésna henteu ...
    Maca deui
  • Corona impact on sex life

    Dampak Corona dina kahirupan séks

    Seuseueurna urang wawuh sareng gejala umum: muriang, sesak napas, kacapean sareng leungitna bau atanapi rasa. Tapi sababaraha panilitian nembé muncul anu nunjukkeun yén COVID-19 ogé tiasa nyababkeun disfungsi érectile (ED). Hiji panilitian mendakan yén salamet COVID-19 tiasa janten pondok sareng ...
    Maca deui
  • How women can benefit from Penis Ring

    Kumaha awéwé bisa kauntungan tina sirit Ring

    Cingcin sirit atawa cingcin jago nyaéta cingcin anu dipaké di sabudeureun sirit, biasana dina dasarna. Tujuan utama maké cingcin hayam jalu nyaéta pikeun ngawatesan aliran getih tina sirit dedegan pikeun ngahasilkeun cacakan kuat atawa pikeun ngajaga cacakan pikeun periode waktu nu leuwih lila. Hiasan genital mangrupikeun ...
    Maca deui
  • How to introduce sex toys to your partner?

    Kumaha ngenalkeun kaulinan séks ka pasangan anjeun?

    Kaulinan séks ngalakukeun hal anu awak urang teu tiasa, sapertos pulsa sareng geter. Sensasi novel ieu tiasa ngabantosan seueur jalma gaduh pangalaman orgasme anu langkung konsisten sareng teu tiasa dipercaya. Sareng pangalaman-pangalaman éta tiasa ngabantosan pasangan tetep jinisna variatif sareng pikaresepeun, anu pasti ngabantosan ngajaga kahayang dina waktos anu lami ...
    Maca deui
  • How to choose right dildo?

    Kumaha carana milih dildo katuhu?

    Dildos mangrupakeun salah sahiji kaulinan nu pang populerna di sakuliah dunya pikeun jalma tunggal atawa pasangan, euweuh urusan gender maranéhanana! Milih dildo pangalusna bisa jadi hiji lalampahan intimidating pikeun sabagian. Upami anjeun lebet ka toko séks sareng ningali barisan sareng jajar dildos anu bentukna kontol, dildos urat, gambar anu luar biasa tina sirit silikon tiasa ...
    Maca deui
  • Sex against coronavirus

    Sex ngalawan coronavirus

    Per panalungtikan sareng kasimpulan ti ahli pernapasan, sadaya kontak caket (dina jarak 6 suku atanapi 2 méter) sareng jalma anu katépaan tiasa ngalaan anjeun ka virus anu nyababkeun panyakit koronavirus COVID-19- naha anjeun nuju aktipitas séksual atanapi henteu. Virus nyebar ku tetesan pernapasan sareng ...
    Maca deui
  • Undisclosed information for Greenbaby male masturbator

    Inpormasi anu teu diungkabkeun pikeun masturbasi lalaki Greenbaby

    Masturbator jalu katelah kaulinan séks jalu anu kalebet leungeun baju anu réalistis anu tiasa dilebetkeun ku lalaki sirit ieu. Éta téh dipaké pikeun mantuan lalaki meunang leuwih pelesir ti masturbasi. Masturbator jalu ngagolongkeun tina leungeun baju anu sederhana kalayan liang kabuka, bertahap ditingkatkeun kalebet tip, tékstur di jero, bahkan janten ...
    Maca deui
  • Advantages of Greenbaby during global energy crisis

    Kaunggulan Greenbaby salila krisis énergi global

    Sakumaha urang terang, 2021 mangrupikeun taun anu tangguh sareng nangtang, bahan baku, biaya tenaga kerja sareng biaya transportasi ningkat ti mimiti taun. Di Cina, kakurangan listrik mangrupikeun hasil tina kombinasi faktor, ti booming konstruksi pasca-pandémik China, dugi ka dorongan nasional pikeun ngirangan mobil ...
    Maca deui
  • Don’t hand-masturbate too frequently

    Tong sering-sering masturbasi leungeun

    Masturbasi, atanapi nyenangkeun diri, nyaéta nyabak sareng ngagosok bagian awak anjeun pikeun kasenangan séksual, sapertos sirit, skrotum. Masturbasi bisa ngalibetkeun hiji jalma ngajajah awakna sorangan, tapi ogé bisa lumangsung antara dua jalma.
    Maca deui
  • Things which may kill passion in sex

    Hal-hal anu tiasa maéhan gairah dina séks

    Gampang gaduh gairah dina awal hubungan anyar. Aya sababaraha hal anu urang laksanakeun sacara teu kahaja anu mangaruhan négatip kana kahayang antara anjeun sareng pasangan anjeun. Kadang-kadang parobahan anu penting pikeun titik hal anu bisa maéhan gairah dina hubungan hiji. Sarta bari sababaraha hubungan anu ...
    Maca deui
  • 6 Classic positions to enjoy your sex toys

    6 Posisi klasik pikeun mikaresep kaulinan séks anjeun

    Lamun urang ngobrol ngeunaan postures pasti datang ka pikiran nu kudu aya dua jalma dina persamaan, tapi kumaha lamun hayang nyaho kumaha carana meunang nu leuwih seueur tina Toys anjeun nalika anjeun nyalira? Blow mangrupikeun posisi klasik sareng pangsaéna pikeun ngaraosan cocooan anjeun nyalira. Upami anjeun bosen sok ngalakukeun hal anu sami ...
    Maca deui