Greenbaby-pabrikan cocoan kelamin pamimpin sareng pionir

Greenbaby mangrupikeun perusahaan anu didirikeun taun 2007, kalayan basis produksi 30.000 méter pasagi di pabrik dunya- Dongguan, Cina. Bisnis inti kami kalebet tilu bagian: produk séks modis, produk silikon héjo sareng motor kalayan fitur inovatif. 

工厂
Greenbaby mangrupikeun spesialis anu diwangun ku kamampuan anu hadé pikeun ngararancang, ngadamel sareng ngadistribusikaeun produk séks anu berkualitas sapertos Vibrator, Vibrating Bullets, Wand massamas, Masturbators and Strokers, Dildos, Cock ring, Ben wa Balls, Bondage Products jeung sajabana Salaku anu kelas munggaran supplier, sadaya produk urang ngalangkungan CE sareng RoHS kalayan bahan anu ramah lingkungan sapertos silikon médis.

 

Batu mil Greenbaby

图片1

 

Kakuatan Greenbaby

◆ l Kamampuan anu saé pikeun ngarancang, manufaktur sareng ngadistribusikaeun produk séks, bagian silikon sareng mikro-motor

◆ l kerjasama fléksibel salaku OEM sareng ODM bisnis 

◆ l pamahaman anu saé sareng berpengalaman dina paménta pasar internasional salaku kerjasama jangka panjang sareng mérek sadunya

◆ l Wide range produk langkung ti 1.000 barang

 

Fasilitas Greenbaby

◆ l 10 ngarakit & ngarangkep garis

◆ l 20 Mesin silikon

◆ l 15 Mesin suntik

◆ l lokakarya mikro-motor otomatis

◆ l Lab Pisahkeun pikeun tés anu aya hubunganana

 

Sertipikat Greenbaby

图片2

 

Kapasitas Greenbaby

图片3

 

Naha henteu milih Greenbaby?

Tim P&P anu kuat pastina konci pikeun kasuksesan urang. Henteu masalah proyék OEM atanapi ODM, Greenbaby parantos akumulasi seueur pangalaman supados konsumén tiasa ngandelkeun kami pasti. Nalika urang ningali deui jalur anu nuju berkembang, seueur perusahaan anu kawéntar masihan kami kasempetan kanggo kerjasama. Ku ngalangkungan kerjasama sareng konsumén anu berharga, sadaya sektor Greenbaby diwanohkeun ka tingkat anu langkung bertahap. Kualitas, Inovasi sareng Kapuasan Pelanggan mangrupikeun Injil pikeun sadayana di Greenbaby. Kapabilitas rékayasa sareng program manajemén lengkep kami beroperasi dina budaya cacat minimal sareng pamutahiran kontinyu. Kami ngahargaan minat anjeun kana Greenbaby sareng ngabagéakeun patarosan anjeun sareng koméntar. Punten karaos e-mail ka kami iraha waé. 

 


Waktos Post: Jul-14-2021