Mangpaat onani sareng tip pikeun Awéwé

Mangpaat onani

Saé kanggo kaséhatan anjeun: Masturbasi ningkatkeun aliran getih ka saluruh awak anjeun sareng ngaleupaskeun kimia otak anu disebut endorphins. Éta tiasa ngajelaskeun naha aya manpaat haté anu jelas, sanaos anjeun henteu syahwat. Nalika lalaki langkung condong nyarioskeun ngeunaan niupkeun uap ku onani, panilitian nunjukkeun yén éta ngareureuhkeun stress pikeun duanana jinis.

1111

 

Ningkatkeun kahirupan séks anjeun: Masturbasi tiasa ngajantenkeun anjeun sacara séksual nyaman sareng percaya diri. Éta nempatkeun anjeun hubungan sareng kahoyong anjeun sareng masihan anjeun kasempetan pikeun kenal sareng awak anjeun nyalira. Upami anjeun ngagaduhan masalah pikeun ngahontal orgasme, éta mangrupikeun cara swasta, bébas stres pikeun nyobaan tipena béda touch sareng tekanan pikeun ningali naon anu ngabantosan anjeun kana klimaks.

6L83

Ngabéréskeun masalah séks postmenopausal: Seueur awéwé ningali parobahan nalika ménopause. Onani tiasa ngabantosan. Heunceut tiasa heureut, anu tiasa ngajantenkeun ujian hubungan intim sareng heunceut langkung nyeri, tapi onani, utamina ku pelumas dumasar cai, tiasa ngabantosan nyegah panyempitan, ningkatkeun aliran getih, ngagentoskeun sababaraha masalah jaringan sareng beueus, sareng ningkatkeun hawa nafsu.

 

Tip onani

Kéngingkeun dina wanda anu leres: Butuh langkung ti ngan ukur lima detik tina ngaletak pasangan pikeun ngagaduhan wanda anu leres. Hal anu sami leres upami anjeun badé nyugemakeun nyalira. Pikeun ngahurungkeun libido anjeun, anjeun kedah nyiptakeun suasana dimana anjeun tiasa dihudangkeun - tempat suci dimana anjeun tiasa nyungkeun larangan pikeun ninggalkeun anjeun bari. Konci panto supaya teu aya anu tiasa lebet. Pareuman telepon sélulér anjeun sareng tablet. Lampu sababaraha lilin sareng hurungkeun musik sensual anu laun. Maka anjeun kedah ngagaduhan dina wanda anu leres. Upami anjeun nonton berita magrib nalika nyemprot, panginten tiasa lami. Pikeun ngamaksimalkeun kanikmatan anjeun, anjeun mimitina kedah santai sareng fokus. Upami anjeun peryogi sagelas anggur pikeun nyingkahan mikiran bos atanapi padamelan anjeun, lakukeun. Nalika anjeun ngaraos leres-leres bébas tina gangguan, anjeun tiasa ngamimitian ngeusianana ku pikiran séksual.

微信截图_20210714150624

 

Tambihkeun sababaraha pelumas: Nalika anjeun dihudangkeun, awak anjeun pelincir diri, ngajantenkeun onani langkung lancar sareng pikaresepeun pangalaman. Janten tetep tabung pelincir dina leungeun pikeun ningkatkeun pelesir anjeun.

Pasihan cocooan kelamin biasa anjeun istirahat: Vibrator sareng dildos mangrupikeun pikaresepeun pikeun ulin, tapi éta sanés hiji-hijina cocooan kelamin di kota. Sababaraha jalma, salaku conto, resep ngarangsang dirina ku ngagunakeun sirah pancuran kana klitoris atanapi ngagosok vulva na kana bantal.

3333

 

Pertimbangkeun erotika atanapi pornografi: Pikaresepeun ngantepkeun pikiran anjeun ngumbara, tapi anjeun henteu kedah teras-teras ngagunakeun imajinasi anjeun. Upami anjeun hoyong ningkatkeun panasna, baca buku kotor atanapi nonton pidéo anu seksi.


Waktos Post: Jul-14-2021