Sababaraha tips pikeun cincin sirit?

Cingcin sirit paling sering dianggo pikeun ngadamel sirit anu tegak langkung sesah sareng langkung ageung, tetep sapertos éta pikeun waktos anu langkung lami, sareng nunda sareng ningkatkeun orgasme. Cincin sirit dianggo ku nyempetkeun aliran getih, ngajaga getih dina aci sirit. Nalika anu nganggo tungtungna éjakulasi, sensasina langkung sengit, kumargi waktosna langkung lami deui, sareng sabab siritna dieusi ku getih tambahan.

图一

 

Cingcin tiasa napel kana tilu tempat dina potongan anu pangsaéna:

1. dihareupeun téstis dina akar sirit anu disebatna

2. di tukangeun téstis saatos éta ditarik tina sirit sareng ogé téstis

3. langsung di tukangeun glans

Unggal posisi tiasa gaduh pangaruh masing-masing, cincin anu di pakai dina téstis tiasa nunda orgasme sareng nguatkeun deui. Tapi kumargi unggal jalma ngagaduhan sensasi anu bénten pisan, ngadamel gambar anjeun nyalira sareng uji béda jabatanana.

图二

Perhatosan: Entong nganggo cincin sirit upami anjeun gampang getihan atanapi ngagaduhan gangguan pembekuan getih, upami anjeun diabetik, atanapi upami anjeun menderita panyakit pembuluh darah atanapi saraf periferal. Entong nganggo cocooan ieu upami anjeun nginum anti coagualants, aspirin, atanapi pangobatan panyawat getih anu sanés. Dina kaayaan ngarareunah atanapi perobihan awak anu henteu biasa - kalebet bruising, nyeri, perdarahan atanapi kaleungitan sensasi - lirénkeun panggunaan langsung sareng parios ka dokter anu positip séks.Disarankeun henteu nganggo éta langkung ti 30 mnt.
图三

Kumaha kuring tiasa nangtoskeun ukuran anu leres?

Sababaraha urang hariwang ukuranana sapertos aranjeunna milih kondom. Sakumaha halenis cingcin sumping dina rupa-rupa ukuran sareng bahan, sapertos logam, karét, plastik sareng TPE fléksibelPikeun urang, urang salawasna nyayogikeun TPE fléksibel sareng bahan silikon lemes pikeun cincin. Maranéhna nyaétadidamel tina super bahan manteng biasana cocog sareng sadaya ukuran sirit. Upami anjeun paduli pisan pikeun pangalaman anu béda tina ukuran anu béda-béda, kami nyarankeun HS007S anu kalebet 3 ukuran anu béda salaku set. Janten anjeun tiasa ngamimitian kalayan anu ageung heula, teras anu langkung alit. Milarian anu mana anu langkung raoseun sareng kéngingkeun pangalaman pangsaéna.

HS007-A

 

Naha sirit hurung ngarusak nalika ieu ngagunakeund sareng kondom?

Henteu, henteu ngalakukeun ngarugikeun naon waé malah tiasa ngabantosan. Kusabab upami anjeun ngagem kondom teras ngirining, éta tiasa ketang kondom jeung mastikeun langkung aman nahan.

图四

 

Iring sirit bahaya? 

Leres pisan henteu upami anjeun nganggo leres. Tapi abdit penting pikeun merhatoskeun kualitas anu saé nalika ngagaleuh. Éta kedah manteng, didamel tina silikon kelas médis, sareng bébas tina racun, henteu phthalate. Jauh tina plastik / karét, upami henteu éta palastik anu dikandung mangrupikeun hiji-hijina hal anu bahaya pikeun potongan anu pangsaéna. Greebaby salawasna ngahasilkeun silikon tingkat-FDA sareng aman-awak TPE pikeun sadaya cingcin. Ngarasa gampang pikeun mésér sareng nyarankeun tina halaman wéb kami www.greenbabyfactory.com


Waktos Post: Jul-25-2021