Pandangan Khusus pikeun Industri Seks

Asalna industri séks

Béda sareng produk pangendali lahir, anu didesain kanggo nyegah kakandungan sareng panyakit anu ditularkeun séksual. Dolanan séks hartosna produk dewasa anu ngamajukeun kasenangan seksual. Nya, cocooan séks masih anyar pikeun jalma-jalma.

Dina abad ka-19, hiji dokter Inggris nyiptakeun alat vibrator listrik pikeun ngubaran histeria bikang. Éta pikaresepeun sareng dipikaterang ku jalma dina taun 1970an. Industri kelamin sumping sareng gerakan politik (dina tindakan 70 taun afirmatif Amérika), kabébasan éksprési, komunitas tepi LGBT sareng gerakan pemberdayaan awéwé, laun ti sudut toko dugi ka mérek. Dina 2008, pilemjinis sareng kotangabalukarkeun penjualan panas alat onani awéwé. Dina 2017, gerakan MeeToo ngahudangkeun kasadaran awéwéleres. Kualitas gender janten masalah politik anu panas, sareng industri kelamin ngalebetkeun arus utama masarakat.

1

Ti saprak lahir, teu aya bisnis anu narik kontropérsi sareng panasaran salaku industri séks. Dina hiji sisi, éta mangrupikeun kahoyong primitif sareng kapuasan kapribadian. Di sisi anu sanésna, éta mangrupikeun kasundaan étika moral, anu ngancurkeun pamekaran industri ieu.

 

Trend Anyar pikeun industri séks

Dina kesan tradisional, produk séks anu kasar, lemah sareng sesah pikeun elegan. Dina dasawarsa katukang, kumaha oge, industri jelas parantos robih.

1. kasadaran mérek ditingkatkeun:

Nalika cocooan kelamin asup ka pasar umum, pabrik ngagaleuh langkung seueur perhatian kana pangwangunan gambar mérek, ningkatkeun investasi dina desain penampilan sareng bungkus, pikeun ngalaksanakeun éstétika umum. Ilaharna, ungu, pink, biru sareng warna populér anu sanés dianggo halaman wéb sareng bungkusan. Desain produk langkung halus, pinuh ku rasa artistik, benten sareng tampilan eksplisit sateuacana. Greenbaby, salaku produsén anu pangpayunna sareng panaratas, bahkan nganggap kasalametan, kanyamanan sareng kabagjaan di tempat munggaran. Kalayan pangalaman akumulasi, kualitas stabil sareng kinerja produk variabel, mérek dipikaterang ku pasangan peuntas laut laun.

33

 

2. Rekonstruksi grup konsumen

Kalayan naékna hak awéwé sareng datangna kelompok konsumén anu langkung ngora, grup konsumen di nagara-nagara Kulon parantos ngalih tina jalu ka awéwé. Cina dina prosés. Sabalikna tina kesan masarakat, jalma Cina henteu konservatif nalika ngeunaan perilaku séksual, khususna di kalangan nonoman. Sugan langkung akurat pikeun nyebatkeun yén jaman transisi sosial, parobihan urban sareng désa, pangendalian moral turun, psikologi budaya dibentuk deui, sareng sikap séks variatif pisan antara generasi.

英文版视频主图1280×720

 

3. Transformasi kanal

Parobihan saluran kagambar dina dua aspek: kebangkitan internét e-commerce sareng panarimaan toko fisik. Internét parantos ngajantenkeun produk séks langkung gampang sareng langkung pribadi pikeun ngahontal konsumén. Popularitas sareng penertrasi média sosial ogé nyumbang kana pamasaran industri séks. Kalayan parobahan sikep konsumén, toko-toko fisik ngamimitian ngajual produk séks. Dipangaruhan ku COVID-19, penjualan online bakal janten mainstream dina taun payun.

图四

4. Munculna kategori anyar

Parobihan kategori pangageungna nyaéta ti kategori anu didominasi jalu tradisional (dildo, cangkir onani, cincin hayam jago, sareng sajabana) dugi ka kategori konsumen awéwé (alat vibrator, endog cinta, pelumas, SM, jst.). Ka hareupna, bakal aya deui perawatan kaséhatan, produk berorientasi calakan sareng awéwé di industri. Dina waktos anu sami ningkatkeun kategori, harga hijian produk ogé naék. Greenbaby ampir pabrik sadaya cocooan kelamin langkung ti 800 desain dina kapang. Anjeun kedah mendakan hiji atanapi langkung cocooan anu pas pikeun pasar anjeun. Kanggo langkung jelasna, marios halaman wébwww.greenbabyfactory.com sareng ngantepkeun patarosan anjeun.

图五


Waktos Post: Jul-17-2021