Waterproof acuk nguseup piaraan jinis kaulinan USB ditingkatkeun klitoris pribadi nyusu stimulasi-ZK035

Pedaran pondok:

Modél: ZK035
Nguseup: 10-kagancangan
Bahan: Silikon + ABS
Beurat: 56g
Batré: rechargebale magnét
Ukuran: 7,4 * 5.6cm


Detil Produk

1609743260

1

Kaunggulan urang:

1. Kalayan pabrik urang nyalira 30,000 méter pasagi, nampung lini produksi 800-1000 jalma sareng lokakarya bébas debu, sareng gaduh téknologi cetak buatan diri. 

2

2. Pangalaman produk séks 14 taun, kalayan sumber anu saé pikeun bahan baku sareng produksi mikro-motor sareng bagian silikon, pikeun kontrol biaya anu langkung saé sareng jaminan kualitas. 5

3. Pabrik penjualan langsung, salah sahiji pabrik OEM sareng ODM panggedéna di industri produk séks, kalayan langkung ti 1,200 produk kanggo pilihan.

3

4. Disertifikasi ku ISO9001, sareng lulus sertipikat CE, ROHS & FDA.

4

5. Miluan seueur pameran domestik sareng internasional kalayan eupan balik anu hadé sareng pangakuan.

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi dagang?

A: Kami pabrik anu mumpuni, kalayan situs méter pasagi 30,000 sareng 400 padamel, kalayan bagian silikon anu diproduksi nyalira sareng mikro-motor pikeun kontrol biaya anu langkung saé sareng kontrol kualitas, fokus kana R&D, pangiriman tepat waktu sareng asuransi kualitas ketat.

 

Q2: Naha kuring tiasa kéngingkeun sampéan sateuacan mesen?

A: Leres, kami tiasa nyayogikeun conto gratis, tapi angkutan barang aya di sisi anjeun. Kaseueuran palanggan énggal urang langkung resep nempatkeun pesen sidang langsung pikeun nguji fungsi sareng eupan balik pamasaran.

 

Q3: Naon waktos pangiriman?

A: 10-25 dinten saatos konfirmasi order sareng resi setoran, kadang tanggal pangirimanna bakal turun naek dina jumlah pesanan.

 

Q4: Naha bahan na aman? Aya sertipikat pikeun aranjeunna?

A: Leres, kami nganggo bahan anu ramah lingkungan sareng kelas silikon kelas médis premium, henteu toksik sareng gratis-phthalate. Kami gaduh sertipikat ISO 9001, RoHS, ngahontal sareng CE pikeun produk.

 

Q5: Kumaha anjeun ngatur kualitas?

A: Kami gaduh departemén kontrol kualitas, unggal tahapan produk aya dina kontrol, kalebet bahan anu asup sareng bagian kualitas kontrol, prosés kontrol kualitas input, kontrol kualitas akhir, kontrol kualitas kaluar.

 

Q6: Naon jaminan anjeun?

A: Bursa gratis sareng ngajamin deui upami aya masalah kualitas! Sareng anjeun tanggel waler pikeun sadayana pengiriman barang pengiriman barang, Punten ngahubungan kami sateuacan balik deui.

 

Q7: Naon jinis istilah pembayaran anu anjeun tampi?

A: Paypal, T / T, Western Union, Alibaba at titingalian sayogi.

 

Q8: Naha anjeun ngadukung OEM?

A: Leres kami ngadukung OEM & ODM, urang gaduh bengkel citakan urang sorangan pikeun pamekaran produk énggal gancang. Éta sakitar 25 dinten kanggo barang silikon énggal sareng 40 dinten kanggo barang plastik. MOQ nyaéta 500p -10,00pcs dumasar kana produk anu béda. Kadang-kadang, jumlah sakedik dihandapeun 500 pcs ogé ditampi upami aya bahan stock.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami